Biztonsági politika

Weboldalunkat és a weboldalunkat támogató egyéb rendszereket infrastrukturális szempontból úgy biztosítjuk, hogy megtesszük a szükséges technikai óvintézkedéseket az Ön adatainak elvesztése, megsemmisítése, hozzáférése, módosítása vagy illetéktelen harmadik fél általi terjesztése ellen. Ez lehetővé teszi, hogy biztonságban érezze magát weboldalunk böngészése közben. Adatainak védelme nagyon fontos számunkra. Az Ön által megadott személyes vagy egyéb szükséges adatokat kizárólag az Ön megrendeléseinek feldolgozásához és a megfelelő működési folyamat biztosításához használjuk fel. Ettől eltekintve soha nem engedélyezzük kereskedelmi vagy egyéb célokra való felhasználását.

Amikor a platformunkon vásárol, elfogadja az Adatvédelmi szabályzatunkat valamint az Általános Szerződési Feltételeinket. Az Ön által velünk megosztott adatokat az ügyfél elégedettségének biztosítására és növelésére használjuk fel, például a megrendelés megerősítésére és nyomon követésére, az adatok összehasonlítására az esetlegesen előforduló ellentmondások miatt, valamint a csalárd tevékenységek megelőzésére.

SSL tanúsítvány

Garantáljuk, hogy adatait bizalmasan kezeljük és titkosítjuk az SSL (Secure-Socket Layer) biztonságos szerverszoftverrel. Az Ön megrendelésének adatai (az Ön neve-neve, címe, hitelkártya- és banki adatai) teljesen titkosítva vannak, és harmadik fél intézmény vagy személy nem olvashatja őket. Ennek megértéséhez az internetcímet, amelyhez hozzáfér, egy kis “”lakat”” ikon jelzi a címsor tetején. Amint az oldalon láthatja, a Deluxerie.com weboldal SSL tanúsítványt, valamint biztonsági és titkosítási technológiát használ.

Adatbiztonság

Vállaljuk, hogy a kártyaszámok, tranzakciók és más személyes adatok biztonságosan kerülnek továbbításra ügyfeleink és a platformunk között. Az SSL biztonsági technológiának köszönhetően, amely az információknak a processzor és a szerver közötti átvitelére szolgál, az információk soha nem szivárognak ki harmadik fél számára.

PCI-megfelelőség

A Deluxerie minden megszerzett adatot biztonságosan tárol egy PCI (Payment Card Industry) kompatibilis tárhelyszolgáltatónál. Tapasztalt vállalatként, amely folyamatosan fejleszti és frissíti technológiáját, tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire fontos, hogy az ügyfelek biztonságban érezzék magukat az online vásárlás során. Tisztában vagyunk azzal is, hogy szükség van az adataik, különösen a hitelkártyaadataik biztonságos kezelésére. A PCI-megfelelőség a hitel- vagy betéti kártyák biztonságának optimalizálását szolgálja a tranzakció során. Ez egy olyan, világszerte széles körben elismert irányelvekből álló csomag, amelyet az ügyfelek személyes adatainak védelmére és a böngészés és fizetés biztonságának garantálására fejlesztettek ki. Megakadályozza továbbá a személyes adatokkal és a fizetési adatokkal való visszaélést.