GYIK

A weboldalunkon történő vásárlás olyan, mintha saját fehérneműboltod lenne. Nagyon egyszerűen böngészhetsz bármely termék között és megtekintheted a kiválasztott termék minden részletét. Üzletünk 24/7-es kiszolgálást biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáférj, miközben otthon, az irodában vagy akár egy kávézóban beszélgetsz a barátaiddal.

A Deluxerie online fehérnemű áruház többféle fizetési módot kínál és egy ügyfélorientált ügyfélszolgálati csapat segít bármilyen kérdésben. Emellett nem kell mást tenned, mint fizetni és várni a szállítási csomagodra!

A terméket gondosan becsomagoljuk és házhoz szállítjuk. Mindezt nagyon kedvező áron valamint maximális minőségi szabványok mellett kínáljuk.

Nem, a rendeléshez nem szükséges Deluxerie fiókkal rendelkezned. Megrendelésed vendégfelhasználóként is létrehozhatod.

A Deluxerie-fiók megléte azonban számos előnnyel jár. Például: A rendelés leadása után bejelentkezhetst fiókodba, hogy megtekinthesd korábbi rendeléseid és nyomon követhesd a folyamatban lévő rendeléseid. Részletesen megvizsgálhatod a felhasználható kedvezménykuponokat. Saját listákat is létrehozhatsz (Kedvelt listát és Várólistát), amelyeket később megtekinthetsz. A fiók létrehozása nagyon egyszerű, fiókot a megrendelésnél vagy ide kattintva hozhatsz létre.

Nem, természetesen nem rögzítjük azokat. Weboldalunk 100%-ban biztonságos, és a fizetési folyamat teljesen titkosított. Nem tároljuk a hitelkártyaszámod vagy jelszavad. További információért olvasd el a Biztonsági szabályzatunkat.

A weboldalunkon található összes termék nem áll közvetlenül rendelkezésre a fő raktárkészletünkben.

A megvásárolt terméktől függően előfordulhat a szállítási folyamat helyzete. Azonban a műveletet a leggyorsabban véglegesítjük és a terméket a fuvarozó cégnek átadjuk, hogy legfeljebb 4-7 munkanapon belül eljuttassuk Neked.

Kedvezménykupont nyerhetsz, ha feliratkozol hírlevelünkre és követsz minket a közösségi médiában.

Amikor beraksz egy terméket a kosaradba és a pénztárhoz lépsz, a fizetési mód oldalon vagy a kosárban látni fogod a Kedvezménykupon mezőt. Kérjük, add meg a kódot a fizetés előtt, és győződj meg róla, hogy a kedvezmény érvényesül. A megrendelés leadása után már nem lehet érvényesíttetni a kedvezményt.

A bolti kredit olyan, mint a készpénz a pénztárcádban ami a Deluxerie számládjhoz van kötve. Lehetővé teszi, hogy hitelkártya vagy más fizetési módok nélkül vásárolj weboldalunkon.

Jelenleg nincs fizikai üzletünk Deluxerie néven. Értékesítéseink kizárólag online történnek. Ily módon széles termékválasztékot kínálunk.

A Deluxerie egy virtuális üzlet, amely minden kereskedelmi és jogi kötelezettségének eleget tesz. Cégünkkel kapcsolatos jogi és kereskedelmi információkat a “”Céginformáció“” oldalunkon találsz.

A Deluxerie-n keresztül 30.000 Ft vagy annál nagyobb összegű megrendelései esetén a szállítás ingyenes. Ezen összeg alatti megrendelések esetén 3.500 Ft fix szállítási díjat számítunk fel. Részletes információkat a Szállítás és kézbesítés oldalon találsz.

Mivel a weboldalunkon található termékek személyre szabott termékek, maximálisan ügyelünk a diszkrécióra.

Csomagod úgy csomagoljuk, hogy annak tartalma kívülről ne legyen egyértelmű. Senki sem ismeri a csomag tartalmát, beleértve a csomagot szállító szállítmányozó személyzetet is.

A megrendelésről szóló számlák pdf formátumban készülnek és a vásárláskor megadott e-mail címre kerülnek elküldésre. Ha szeretnéd, kinyomtathatod az általunk küldött számlát. Hacsak nem kérvényezi külön, a papíralapú számlákat nem küldjük a csomaggal együtt.

Miután a termékét átadtuk a szállítmányozó cégnek, a nyomon követési számot e-mailben küldjük meg Neked. Ezzel a számmal online nyomon követheted a csomagot.

A visszaküldési folyamat során, ha a visszaküldött termék hibás, sérült vagy hibásan küldték, a szállítási költség a Deluxerie-t terheli. Minden más esetben a visszaküldés szállítási összege a vásárlóinkat terheli.

A cserefolyamatok során, ha a kicserélendő termék hibás, sérült vagy helytelenül küldték, a szállítási költség a Deluxerie-t illeti. Ezeket az eseteket kivéve, a kicserélendő termék címünkre történő elküldésének költsége a vásárlóinkat terheli, a kicserélt új termék címre történő elküldésének költségét pedig a Deluxerie fedezi.

Nagyon rugalmas és ügyfélközpontú visszaküldési szabályzatot kínálunk. Így nem kell aggódnod a megrendeléskor. A terméket 30 napon belül visszaküldheted, amennyiben a visszaküldési szabályzatunkban meghatározott feltételek teljesülnek. Részletesebb információt a Visszáru és csere szabályzatunkban találsz.

A terméket kicserélheted, amennyiben az megfelel a visszaküldési és cserefeltételeknek. További részletekért olvasd el a Visszatérési szabályzatunkat.

Amikor a csomag megérkezik hozzánk azt az illetékes részlegünk feldolgozza és megvizsgálja, hogy megfelel-e a visszaküldési és cserefeltételeinknek. A felülvizsgálat után, ha nincs akadálya a visszatérítésnek, a visszatérítést feldolgozzuk. A banktól függően 1-14 munkanapot vehet igénybe, amíg a pénz megjelenik a számládon.